Megalith Filter Press transportbånd

Megalith Filterpresse, med sin høytrykksteknologi (HPT), garanterer en høyere kraft i kaketrykket. Dette gjør at vi kan oppnå en tørr kake med lavt restfuktighetsinnhold på opptil 10 % og returnere opptil 98 % gjenbrukbart rent vann. Det nye HPT30 BAR-systemet muliggjør filtrering ved et enda høyere trykk enn før.

Megalith, Matecs «monolit» med sin enkle design, bestående av 6 hydrauliske sylindre, gjør at filterpressen kan lukkes, og jevnt fordele lukketrykket.

Den nye TT2 FAST gjør at alle plater i filterpressen kan åpnes, 10 om gangen, med en hastighet som gjør TT2 FAST-systemet til den raskeste åpningsteknologien på markedet. Enkel i design også, fordi den består av innfelte kammerplater, forbundet med en kjede, og et omrøringssystem bestående av pneumatiske sylindre, alt standard i Megalith Filter Press. Strukturelt robust og alt sammensatt med et fast karbonstålhode i den ene enden og 4 rektangulære dobbeltsveisede rør for sidebjelkene. Alt dette gjør denne filterpressen til den eneste som trygt kan nå et trykk på 30 bar.

Megalith Filterpresse er tilgjengelig i følgende modeller:
2500×2600

Megalith Filterpresse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen