Vertical decanters transportbånd

De vertikale dekanterne (Vertical Thickener) er basert på prinsippet om statisk dekantering og naturlig utfelling av suspenderte faste partikler. Under dekantering som skjer inne i Matec-karaffel, synker de faste partiklene (slammet) ned til bunnen av strukturen, mens det rene vannet renner over i dreneringssystemet på toppen og det slippes ut i en dedikert tank eller grop (rentvannstank) .
Sedimentering av slammet i bunnen av siloen fremskyndes ved å bruke en polyelektrolytt (flokkuleringsmiddel), mens tilpasset design og dimensjoner skaper en vannsøyle som presser over slammet, og garanterer nødvendig tykkelse på slammet. Formen på Matecs vertikale karaffel, det riktige forholdet mellom kjeglen og den øvre sylinderen, er utviklet takket være vår erfaring med filtrering av avløpsvann. Denne kjeglens helningsgrad perfeksjonerer fortykkelsen av gjørmen, og den øvre sylinderen kan også brukes som ekstra lagerplass.

Avklaringsprosess er avgjørende for et avløpsrenseanlegg. I motsetning til filtreringen utført av filterpressen, er klaringen en kontinuerlig prosess som skiller vann fra de faste partiklene som er suspendert i det.

GJEMME SENSOR
En trykksensor kan plasseres på en membran i bunnen av kjeglen til siloen. Utløpsventilen åpner først når ønsket tetthet er nådd.

Vertikale karaffer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen